Ajándékdoboz - Közösségi Adományozó Pont

Ajándékdoboz

Megszűnik az Ajándékdoboz a Mészáros utcában

2016. május 08. - Ajándékdoboz

Az elsőként átadott, mészáros utcai Ajándékdoboz a május 9-i héten megszűnik. Ezen a helyen a továbbiakban nem működik Közösségi Adományozó Pont, ezért kérjük, ide már ne is hozzon senki adományt!

Csaknem 1 éves működés után szűnik meg itt az Ajándékdoboz. Ez idő alatt rengeteg tapasztalattal és élménnyel lettünk gazdagabbak. A budai helyszínre nagyon sok értékes, igényes holmi érkezett a hónapok során, de sajnos ugyanennyi gondot okoztak a veszélyes- és egyéb, elektronikus hulladékok. Hagytak itt gomiabroncsokat, bontási törmeléket, használhatatlan nyomtatót, összetört monitort, és számtalan olyan holmit, amit nyilvánvalóan senki sem használ. Emiatt számtalanszor csodálkoztunk rá olyan emberek "lelki világára", akik egy ilyen, óvoda melletti helyszínt használnak illegális szemétlerakás céljából. Mivel állandó felügyeletet a Közösségi Adományozó Ponthoz nem tudunk biztosítani, a Mészáros utcában - sok egyéb mellett - már csak ezért sem működhet tovább.

img_2422.JPG

Örültünk azonban minden jó szívvel és gondossággal adott - bedobozolt, leválogatott, kimosott - holminak, amit a megszámlálhatatlan jótevő hagyott itt, és szívből reméljük, hogy új gazdái örömmel és megbecsüléssel használják ezeket a tárgyakat.

Budapesten még 2 másik helyszínen üzemel Közösségi Adományozó Pont:

A Zuglói Családsegítő és Gyermekjóléti Központ munkatársai gondoznak egyet itt:

  • 1144 Budapest, Füredi park 6.

A Dürer Kert munkatársai gondoznak egyet itt:

  • 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.

Ezekre a helyszínekre továbbra is bárki elhozhatja megunt, de mások számára még használható holmijait – elsősorban: játékokat, könyveket, vagy más használati tárgyakat.

img_2419.JPG

Köszönjük minden környékbeli és látogató megértését és támogatását!

Köszönjük a részvételt, a sok szép holmit és a sok örömöt, amit egymásnak okoztak azok, akik hoztak, és akik vittek!

A bejegyzés trackback címe:

https://adoboz.blog.hu/api/trackback/id/tr188696530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása