Ajándékdoboz - Közösségi Adományozó Pont

Ajándékdoboz

Ajándékdoboz - kísérleti fázis

2015. június 04. - Ajándékdoboz

A következő időszakban Ajándékdoboz néven Közösségi Adományozó Pont működik majd a Mészáros utca 56-nál (az óvoda mellett). Ez egy kísérleti kezdeményezés, amelynek keretében kiderülhet, működik-e Magyarországon a másutt egyre elterjedebbé váló, bizalomra, becsületességre és jóhiszeműségre épülő adományozási modell.

A Közösségi Adományozó Pontba bárki elhozhatja megunt, de mások számára még használható holmijait – ruhákat, cipőket, játékokat, könyveket, vagy más használati tárgyakat. Az itt összegyűlt “ajándékok” közül aztán bárki bármit elvihet, amire szüksége van.

ad_rajzolt_haziko.jpeg

Az Ajándékdoboz a bizalom jegyében nyílik meg. Zárak, biztonsági őrök és térfigyelő kamerák nélkül hozzáférhető minden adomány. A kezdeményezés célja, hogy kellemes, átélhető, személyes és emberi körülményeket biztosítson az adományozáshoz, mind az adakozók, mind a rászorulók számára. A közvetítő intézmények kiiktatásával eltűnik a távolság "adományozó" és "kedvezményezett" között. Csak az a kérdés: "hozol" vagy "viszel"?

Amennyiben bármilyen kérdés, illetve kérés felmerül a kezdeményezéssel kapcsolatban, üzenj az Ajándékdoboz Facebook oldalán, vagy az ajandekdoboz1@gmail.com e-mail címen!

Esetleges részvételeteket (vagyis: az ajándékokat) előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://adoboz.blog.hu/api/trackback/id/tr377517196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása