Ajándékdoboz - Közösségi Adományozó Pont

Ajándékdoboz

Megnyílt Budapest első Közösségi Adományozó Pontja

2015. június 08. - Ajándékdoboz

A június 7-i Megnyitó Pikniken szinte meg is telt az Ajándékdoboz. A Közösségi Adományozó Pont egy kísérleti kezdeményezés: a következő napokban kiderülhet, működik-e Magyarországon a másutt egyre elterjedtebbé váló, bizalomra, becsületességre és jóhiszeműségre épülő adományozási modell.

x_mg_9283.jpg

A családias pikniken a gyerekek is segítettek megtölteni az Ajándékdobozt

Az Ajándékdobozba a megnyitó után bárki elhozhatja megunt, de mások számára még használható holmijait (ruhákat, cipőket, játékokat, könyveket, vagy más használati tárgyakat), ahol zárak, biztonsági őrök és térfigyelő kamerák nélkül hozzáférhető minden adomány. A közvetítő intézmények kiiktatásával eltűnik a távolság "adományozó" és "kedvezményezett" között. Az Ajándékdobozban csak az a kérdés: "hozol" vagy "viszel"?

x_mg_9310.jpgLeltár: ruhák, játékok, konyhai eszközök és lakberendezési tárgyak az Ajándékdobozban (1. nap)

Az Ajándékdoboz tegnapi megtöltése után, reméljük, minden tárgy jó helyre kerül és sok örömöt okoz majd új gazdájának! Gyertek, hozzátok el ti is használt, de még értékes holmijaitokat, vagy válogassatok a Közösségi Adományozó Pontban!

Facebook oldalunkon nyomon követheted, mi van éppen az Ajándékdobozban, és mik a legnépszerűbb adományok! Kövess minket, ha szeretsz adni! Nyugi, nem kell masni!

A bejegyzés trackback címe:

https://adoboz.blog.hu/api/trackback/id/tr277526168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása